2016 Koru Plus Projesi'nde Fiyatlar Belli Oldu

Satılık daireler 295 bin TL' den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.
2016 Koru Plus Projesi'nde Fiyatlar Belli Oldu

Yarım asırlık bilgi birikimiyle güvenilir konut projelerini hayata geçiren 216 Yapı, yeni projesi ‘216 Koru Plus’ta ön satışlara başladı. Türk aile yapısının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek projelere imza atmayı prensip edinen 216 Yapı, ‘216 Koru Plus’ı da yüksek prim potansiyeline sahip bir proje olarak inşa ediyor.

 

Yaklaşık 6 bin 230 m2 arazi üzerinde 13’er katlı 3 bloktan meydana gelen ‘216 Koru Plus’ büyüklükleri 87.5 ila 153 metrekare arasında değişen düz nizamdaki dairelerden ve daha kalabalık aileler için tasarlanan daha büyük metrajlı dublekslerin de bulunduğu,  250 adet daireden oluşuyor. Çoğunluğu 2+1 olmak üzere, 3+1 ve çatı dublekslerden oluşan ve çok geniş alternatifli daire seçeneklerini bir arada sunan ‘216 Koru Plus’, müşterilerine diledikleri şekilde daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Berk Mimarlık tarafından planlanan ‘216 Koru Plus’ta metrekare fiyatları 3 bin 300 TL’den başlıyor. Avantajlı ve kişiye özel ödeme planlarıyla sunulan projede daireler; 87,5 metrekare 2+1 için 295 bin TL ve 125 metrekare 3+1 için 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Ev sahibi olmak isteyenler için mümkün olan tüm kolaylıkları sağlamak için çalıştıklarını belirten 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, ‘216 Koru Plus’ı neredeyse maliyetine denebilecek fiyatlarla satışa çıkardıklarını söyledi. Dündar “Bölgedeki 5’inci projemizi hayata geçiriyoruz, burası bizim kalemiz. Halkın talep ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle ‘216 Koru Plus’ı da bölgenin dinamiklerine uygun olarak planladık. Çok gerekli olmayan detaylardan uzak durduk. Sadece günlük yaşamı kolaylaştıracak, ihtiyaçlara cevap verebilecek unsurları en ince detayına kadar düşündük. Böylece maliyeti düşürdük ve vatandaşın ev sahibi olurken aynı zamanda yüksek prim sağlayarak karlı bir yatırım yapmasına olanak tanıdık” dedi.

İlk bloğun 24 ayda, 2’nci ve 3’üncü bloğunise 36 ayda teslim edilmesi planlanan‘216 Koru Plus’sosyal imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Her dairede en az bir balkonun bulunduğu projede her daireye bir araçlık otopark ve depo alanı da yer alıyor. Projede ayrıca; açıkhavuz, fitness, sauna, bilardo, masa tenisi, basketbol, voleybol sahası, çocuklar için kapalı ve açık oyun alanları, barbekü alanı, servis bekleme odası, araç, motosiklet ve bisikletler için otopark, güvenlik ve kafeterya planlanıyor.

Lokasyonuyla da ayrı bir değere sahip olan‘216 Koru Plus’ 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na 22 dakika mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsüne 15 dakika, İkea, Meydan ve Buyaka Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta bulunan 216 Koru Plus, Mecidiyeköy’e 25 dakika, Üsküdar sahiline ise 21 dakika mesafede yer alıyor.

 


Paylaş:

Emlak Gündemi