Güneşli AB Yaşam Evleri tanıtıldı 19.11.2014

AB Grup İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, yapımı tamamlanarak satışa sunulan Güneşli AB Yaşam Evleri projesini tanıttı.
Güneşli AB Yaşam Evleri tanıtıldı 19.11.2014

Atatürk Havalimanına ve Dünya Ticaret Merkezine sadece 4 kilometre,  Bakırköy Deniz Otobüslerime 6 kilometre, Mahmutbey TEM gişelerine 4 kilometre ve metrobüs güzergahına ise sadece 3 kilometre mesafede yer alan AB Yaşam Evleri, sunduğu kaliteli yaşam alanları ile dikkati çeken bir konut projesi olmasının yanı sıra, uygun ödeme seçenekleriyle yatırımcıların ilgisini çekiyor. 3 Blok ve 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri, otopark alanı, geniş sosyal imkanları, peyzajı ile konforlu yaşamı uygun fiyatlarla sunuyor. Konut sahibi olmak isteyenlere, uygun ödeme fırsatları ve 1+1’den 7+1 dubleks dairelere kadar pek çok alternatif yaşam alanları sunuyor.

Çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunan projenin yatırım bedeli 35 milyon TL. 1+1 daireler 65-75 metrekare, 2+1 daireler 85-120 metrekare aralığında, 3+1 daireler 120-165  metrekare arasında değişirken, dubleks daireler, 130-300 metrekare arası değişmektedir.
Hesaplı fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 65’i yeşil alandan oluşuyor. AB Yaşam Evleri projesindeki konutlara, banka kredisi kullanarak ya da konut bedelinin yüzde 50'sini peşin ödeyerek kalan yüzde 50’lik kısmını vade farksız 24 ay AB Grup İnşaat finansman imkanlarından yararlanarak sahip olmak mümkün.

“AB Yaşam Evleri büyük ilgi görüyor”
Proje hakkında bilgi veren Muhsin Bayrak, “Yüzde yüz yerli ve öz sermayemizle inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz. AB Grup İnşaat olarak genellikle kendimize ait araziler üzerinde proje geliştiriyoruz. Bu da hayata geçirdiğimiz projelerde avantajlı metrekare birim fiyatları sağlıyor. Hesaplı metrekare fiyatları dikkati çeken 147 daireden oluşan projede satışa sunduğumuz 1+1’den 7+1 kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı AB Yaşam Evleri, konut yatırımı yapmak isteyenlerce büyük ilgi görüyor. Erişilebilir lüks ve konfor ilkesi ile hayata geçirdiğimiz proje, satışa sunulalı sadece birkaç hafta oldu ve neredeyse dairelerin yüzde 50’si satılmış durumda” diye konuştu.


DİĞER HABERLER